EVROPSKO PRVENSTVO U VODENIM SPORTOVIMA STIŽE U BEOGRAD Pogledajte kako izgleda logo najvećeg sportskog takmičenja u istoriji Srbije (FOTO)

16:37 | 10-04-2024

Ostali sportovi 0

Otkriven je logo za najveće sportsko takmičenje ikada organizovano u našoj zemlji - Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima!

Sport
INSTAGRAM.COM/EUROAQUATICS

Ovaj veličanstveni spektakl će se održati od 10. juna do 6. jula ove godine u Beogradu, pretvarajući ovog leta našu prestonicu u epicentar evropskih sportskih dešavanja.

Ova multisportska manifestacija obuhvata dva takmičenja - Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima, na kojem će se takmičiti profesionalci i Masters prvenstvo, na kojem će se nadmetati veterani.

 

 

Na ukupno devet evropskih prvenstava u pet različitih vodenih sportova, uključujući vaterpolo, plivanje, plivanje na otvorenim vodama, sinhrono plivanje i skokove u vodu, ovaj događaj će ugostiti preko 7000 vrhunskih sportista i veterana iz 41 evropske zemlje.

Beograd će biti domaćin na pet lokacija širom grada, uključujući bazene Milan Gale Muškatirović (25. maj), Tašmajdan, 11. april i Košutnjak, kao i Adu Ciganliju.

 

 

Ovo prvenstvo ne samo da obećava vrhunske sportske podvige najboljih sportista Evrope, već i pruža priliku našoj prestonici da zasija na evropskoj sportskoj mapi kao domaćin najvećeg sportskog takmičenja ikada održanog u našoj zemlji.

Pripremite se za neverovatan spektakl koji će definisati sportsku scenu Srbije!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading