ISPLIVAO SNIMAK Brutalna tuča "grobara“ i "firmaša“ u Novom Sadu, jedan leži na zemlji, drugi ga udaraju (VIDEO)

18:00 | 14-04-2024

Ostali sportovi 0

Građani na ulici ostali zapanjeni šta se dešava oko njih

Tuča navijača
Printscreen

Rukometaši Partizana posle epskog meča u Sportskom centru Slana bara savladali su ekipu Vojvodine i osvojili srpski Kup posle produžetaka i sedmeraca - 29:28 (8:13, 11:6, 2:2, 3:3 - 5:4), ali su dešavanja na tribinama, odnosno na novosadskim ulicama uoči meča, bacili senku na ovaj spektakularni duel za trofej.

Naime, na tribinama je u toku meča izbio incident zbog kojeg je morala da interveniše policija. Prethodno su navijači Vojvodine, kojih je bilo više u dvorani, želeli da dođu do tribine gde su bile smeštene pristalice Partizana. Međutim, organi reda to nisu dozvolili, te su se "firmaši" sukobili nakratko s policijom. Usledio je prekid u 54. minutu nakon kojeg je utakmica nastavljena.

Daleko brutalnije scene viđene su uoči finalnog meča na ulicama Novog Sada. Huligani su bukvalno ostavili ljude bez teksta zbog zbog sukoba u jednoj od gradskih ulica. Naime, ljudi su u neverici snimali masovnu tuču huliganskih grupa u kojoj su, osim pesnica, korišćeni i drugi rekviziti, poput kaiševa.

Kako se može videti na snimku, jedna grupa razularenih navijača zaletela se na drugu koja je bila u daleko manjem broju. Usledio je žestok obračun nakon kojeg je jedan huligan završio na betonu, dok ga je drugi besomučno udarao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading