ADMIRALBET PODELIO PRVU POLOVINU VAUČERA ZA NAGRADNA PUTOVANJA

16:44 | 24-05-2024

Ostali sportovi 0

Borba je gotova!

AdmiralBet
Promo

Nakon šest nedelja uzbudljive borbe 60 najboljih je iz Koloseuma izašlo uzdignute glave, sa plenom u rukama! Promocija Kladijator je trajala od 6. aprila do 20. maja i sastojala se iz šest nedeljnih ciklusa u kojima su nagrađivani najbolji poznavaoci sporta i sportskog klađenja. Na kraju svake faze 10 Kladijatora sa najvećom pogođenom kvotom je podelilo sjajne robne nagrade, ukupne vrednosti 10.000.000 dinara.

Prva dva najbolje plasirana Kladijatora iz svakog ciklusa su osvojila po dve VIP karte za okršaj između Srbije i Engleske u okviru grupne faze Evropskog prvenstva u fudbalu, dok igračima koji su na kraju ciklusa zauzeli 3. i 4. mesto sleduje putovanje za dve osobe u Tursku. Igrači sa 5. mesta su osvojili iPhone 15 pro, 6. i 7. mestu je sledovao Sony PlayStation 5, dok su igrači na 8. poziciji zaradili televizor Hisense od 55 inča. Apple sat su dobili igrači koji su zauzeli 9. mesto, da bi za poslednju poziciju bilo rezervisano 100 litara Carslberg piva, ali to nije sve.

Naime, nakon šest nedelja borbe, pored nagrade koju je osvojio u ciklusu, igrač koji je pogodio najveću kvotu tokom celog trajanja promocije je osvojio i kvad! Reč je o kvoti koja iznosi neverovatnih 2.809,53, a nju je pogodio Veljko, pobednik 3. ciklusa takmičenja. Pored njega su se istakli i Dejan, Radiša i Nikola, pobednici 6, 1. i 4. ciklusa, kao i Ivan, Marko i Suzana koji su 3. fazu borbe završili na 2, 3. i 4. mestu, iza Veljka, a svi oni su pogodili kvote koje su iznosile više od 1.000!

Svečana dodela nagrada je organizovana u novootvorenom AdmiralBet lokalu u Japanskoj ulici na Novom Beogradu, gde su Kladijatori došli da preuzmu svoje nagrade i uživaju u sjajnoj atmosferi, upotpunjenoj muzikom, keteringom i brojnim drugim iznenađenjima za dobitnike.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading