TO MOŽE SAMO ZVEZDA Ovo je svet prvi put video: Spektakularna bakljada delija na boksu! (VIDEO)

14:53 | 25-05-2024

Ostali sportovi 0

Bokserski spektakl za pamćenje!

BK Crvena zvezda
Alo

Na kalemegdanskoj tvrđavi, tik uz spomenik Pobedniku, održan je bratski dvoboj boraca Crvene zvezde i Olimpijakosa u okviru tradicionalnog "Kupa prijateljstva".

Mnogobrojna publika uživala je u vrhunskim mečevima (4:3 za grčki klub), a čitav događaj je začinjen bakljadom "delija" koju svet ne pamti kada je plemenita veština u pitanju.

Ujedno, bio je ovo početak realizacije ideje da se u boksu oformi evropska Liga šampiona u kojoj bi pored Zvezde i Olimpijakosa učesvovali još Real, Pari Sen Žermen, Bajern, CSKA, Zenit, Levski...

Boks Evropska Liga šampiona trasira put u Beogradu

Domaćin ovog nezaboravnog događaja bili su čelnici Bokserskog kluba Crvena zvezda - Vladan Miketić (predsednik) i Aleksandar Nikolić (generalni direktor), a u prvim redovima našli su se predstavnici fudbalskog kluba na čelu sa Zvezdanom Terzićem i trenerom Vladanom Milojevićem.

Naravno, u organizaciju je bio uključen i Bokserski savez Srbije sa Nenadom Borovčanionom na čelu, svoje predstavnike uz ring imali su i funkcioneri grada Beograda, dok je TV arena uživo prenosila meč.

Atmosferu je na Kališu dodatno podgrejala rep grupa "THCF", dok je voditelj programa bio glumac i osvedočeni zvezdaš Milan Kalinić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading