KRAJ NEOBIČNE ROMANSE Verenica ostavila Nejmara, prevario ju je sa 92 žene

14:25 | 06-11-2023

Šoutajm 0

Kap koja je prelila čašu bila je, kako navode brazilski mediji prevara koja se dogodila krajem oktobra u Rio de Žaneiru.

Bruna Bjankardi
Printscreen/Instagram

 

Brazilcu Nejmaru ovih dana baš ne ide u životu, mada je uglavnom sam kriv. Nakon što se povredio, operisao i čeka ga pauza od šest meseci do godinu dana, Nemjara je ostavila i verenica Bruna Bjankardi, sa kojim je u julu dobio ćerku Mavi.

Kap koja je prelila čašu bila je, kako navode brazilski mediji prevara koja se dogodila krajem oktobra u Rio de Žaneiru. Nije ih mrzelo da računaju i došli su do zaključka da je slavni Brazilac prevario svoju lepšu polovinu čak 92 puta. I da je pola od toga tačno, može se reći da gospođica Bjankardi ima vrlo visok prag tolerancije, s obzirom da je reč o prevarama za koje je znala. 

Kako navodi brazilski "Korijero", par sprema zajedničko saopštenje kojim će se oglasiti i staviti tačku na sva dalja nagađanja. Zbog ćerke će ostati u prijateljskim odnosima. 

- Nakon 92 prevare, veza Nejmara i Brune Bjankardi je završena. Njih dvoje će to i zvanično saopštiti, a zbog ćerkice Mavi uvek ostaće u prijateljskom odnosu - navodi pomenuti list. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading