KRAJ BIZARNE VEZE Raskinuli Džordanov sin i Pipenova bivša žena, razlika od 17 godina nije razlog, ali evo šta jeste

12:03 | 13-02-2024

Šoutajm 0

Njihovu romansu su svi komentarisali.

Larsa Pipen i Markus Džordan
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najbizarnijih veza u svetu šou-biznisa je bez ikakve sumnje ona između Larse Pipen i Markusa Džordana. Radi se o bivšoj ženi i sinu slavnih košarkaša Skotija Pipena i Majkla Džordana, koji su činili ubitačan tandem kada su sa Čikago Bulsima harali u NBA ligi.

Između spomenutih sportista je u određenoj meri zbog kontroverzne veze vladala određena netrpeljivost, pogotovo kod Skotija, kome je izuzetno teško palo što mu se bivša supruga "smuvala" sa njegovim nekadašnjim saigračem, pa je u javnost često izlazio sa ogorčenim izjavama.

ŠTA SE MENJA ZA MICIĆA? Mimoišao se sa Džordanom, a u Šarlotu ga (ponovo) čeka "paklena konkurencija"

Na njegovu sreću, Larsa i Markus su odlučili da raskinu, a časopis "Pipl" je naveo i razlog zbog čega je došlo do prekida ljubavi:

- Odlučili su da se razdvoje i preispitaju svoju vezu - piše u magazinu, uz napomenu da su njih dvoje bili zajedno nešto oko godinu dana, kao i da je Larsa sa svog Instagram profila obrisala sve fotografije sa sada već bivšim dečkom.

Istina, ni Majkl nije bio za to da se njegov sin oženi Larsom, iako je Markus svojevremeno blagom izjavom objasnio šta slavni otac misli o celoj situaciji:

- Glavna stvar koju mi je rekao bila je: "Ti si zrela odrasla osoba." I dok sam ja srećan, i on je srećan. Nikada se nije mešao u moj ljubavni život pre Larse, neće ni sada - priznao je Markus.

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen:

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading