PAZI SE, ALIŠA Lepotica preti da pomuti slavu najprovokativnije fudbalerke: Dolazak „trešnjice“ pregledan 22 miliona puta!

07:00 | 19-03-2024

Šoutajm 0

Transfer 20-godišnje Engleskinje zapalio društvene mreže Bornmuta

Ališa Leman
AP/Andrew Cornaga

 

Svi znaju za Ališu Leman. Ceo svet zna da je Švajcarkinja najatraktivnija fudbalerka, najprovokativnija, kažu i najlepša, svakako najpopularnija.

Ališa Leman EPA/ANTHONY ANEX
 

Fudbalerka Aston Vile na Instagramu ima 16,5 miliona pratilaca, a primera radi njen slavniji zemljak Rodžer Federer 12,3 miliona.

Na Ostrvu, međutim, postoji jedna koja preti da pomuti slavu 25-godišnjoj napadačici Vile. Zasad samo preti, ali ako se po jutru dan poznaje...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelci-Rose (@_kelci.rose_)

Kelsi-Rouz Bauers je nedavno prešla u Bornmut (lider Treće lige Engleske) na pozajmicu do kraja sezone iz Portsmuta, ništa spektakularno u samoj vesti, naravno, ali je video-najava njenog dolaska među „trešnjice“ na Iksu (bivši Tviter) gledana 22 miliona puta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelci-Rose (@_kelci.rose_)

Kad se u obzir uzme da nalog ženske ekipe Bornmuta ima oko 2.800 pratilaca, jasno je koliko je 20-godišnja defanzivka zapalila društvene mreže. Takođe, fotografija objave transfera je pregledana tri miliona puta.

„Zdravo momci, ja sam Kelsi Bauers. Ovde sam u Bornmutu. Jedva čekam da zaigram“, rekla je u tom videu lepotica rođena 21. januara 2004. Istog dana, ali 1999, na svet je došla Ališa Leman. Čudne li slučajnosti...

Bauersova je kasnije za klupski sajt istakla:

- Devojke su sjajne, a Stiv Kas deluje kao odličan trener, tako da sam zaista uzbuđena. Želim da pomognem da se ciljevi ispune i da budem deo ekipe u sledećoj sezoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelci-Rose (@_kelci.rose_)

Modeling, putovanja...

Pored fudbala, Kelsi-Rouz se bavi modelingom. Potpisala je ugovor za jednu agenciju, pa je sve ćešće valja očekivati ispred fotoaparata. 
Kad nema obaveza na terenu, lepotica iz Farehama, grada između Portsmuta i Sautemptona na jugu Ostrva, obožava da putuje. Fotke objavljuje i s plaža, na kojima ponosno pokazuje zgodno telo. Kao i u svečanim haljinama...

„Ruža“, kako tepaju Kelsi zbog drugog imena, pre letošnjeg povratka u Britaniju bila je na Univerzitetu Luizijana u SAD.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelci-Rose (@_kelci.rose_)

Karijeru je počela u omladinskom pogonu Sautemptona, a nastavila u akademiji Čelsija. Igrala je za sve mlađe selekcije Engleske od 14 do 19 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelci-Rose (@_kelci.rose_)

Na Instagramu ima 23.000 pratilaca, zasad...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading