GORI SOLUN Žiletova sezona karijere: Titula na dohvat ruke, a od lepe Grkinje...

06:30 | 18-05-2024

Šoutajm 0

Dva gola u ključnoj pobedi protiv Panatinaikosa, kolo pre kraja, srpski reprezentativac posvetio voljenoj Elizabet

Elizabet Ikonomu

 

PAOK je nadomak titule, tek četvrte za tog skoro stogodišnjaka, a ako u 90 minuta „solunskog rata“ sačuva šampionsku poziciju, slaviće Andriju Živkovića. Pre svih njega, našeg reprezentativca.

Andrija Živković AP/Andrew Milligan
 

Živković u belo-crnom dresu

sezona 2020/21. - 48/14*
sezona 2021/22. - 52/7
sezona 2022/23. - 41/7
sezona 2023/24. - 48/19
*utakmice/golovi u svim takmičenjima

Belo-crni su kod kuće pregazili Panatinaikos s 4:1 i uz poraz jedinog konkurenta AEK (0:2 u gostima kod Olimpijakosa) zaposeli vrh tabele s dva boda prednosti uoči poslednjeg kola plej-ofa. Da bi Žile i ekipa ostali prvi, moraju sutra da savladaju najljućeg (gradskog) rivala Aris i to na njegovom stadionu. U isto vreme atinski žuto-crni, branioci trofeja, dočekuju nejaku Lamiju... Nema sumnje da na „Tumbi“ računaju na trijumf u komšiluku, kako bi se radovali prvoj kruni posle 2019, a za takvu šansu pred rasplet burnog plej-ofa mogu da zahvale Srbinu. Ušao je Živković u 66. minutu u igru i do kraja s dva gola (72. penal, 92) i asistencijom (89. za Vijerinju) omogućio da se upišu zlata vredni bodovi protiv Panatinaikosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_elizabethh_o

Raste ljubav Grkinje i Srbina

Elizabet Ikonomu (25) objavila je u januaru na Instagramu fotke kojima je otkrila da je trudna. Na njima se vidi kako je Andrija ljubi u stomak, zatim pozitivan test, pa kako zajedno poziraju...
„Nas troje. Naša ljubav raste“, napisala je tad.
Lepa Grkinja i Andrija su u vezi od 2022. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_elizabethh_o

A blistavu partiju pred 22.281 svedokom 27-godišnji Nišlija je posvetio trudnoj devojci Elizabet Ikonomu. Izlazeći s terena u kameru je pokazivao na stomak i slao poljupce lepoj Grkinji, koja će mu uskoro podariti prvo dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_elizabethh_o

Živković privodi kraju četvrtu sezonu u dresu PAOK, bez dileme najbolju u karijeri, računajući i igre za Partizan i Benfiku, zamenik je kapitena, idol navijača... Titula, prva na „Tumbi“, krunisaće profesionalni staž Nišlije u Solunu.

Komentari(0)

Loading