BUM-BUM Pipanje nije zabranjeno: Ronaldo stavio ruku na Georgininu... Uh, kakav prizor!

06:00 | 03-09-2024

Šoutajm 1

Portugalac se juče stavio na raspolaganje reprezentaciji, a pre toga se prepustio čarima bombastične partnerke na jahti

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Kristijano Ronaldo sigurno ne zna za legendarnu sekvencu iz, po mnogima, najboljeg srpskog filma svih vremena - „Samo, bez pipanja u autobusu“ - pa se nije ustručavao da pipka. Stiska, more. A i bio je na otvorenom...

Kristijano Ronaldo EPA/Manuel De Almeida
 

Vremešni fudbalski as, iako uveliko gazi 40. godinu, juče se stavio na raspolaganje reprezentaciji Portugala za start Lige nacija, a pre toga je uživao uz Georginu Rodrigez. Prepuštajući se čarima bombastične partnerke, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim bilo da se baškari na nekoj plaži, bilo da kao model stane pred fotoaparate.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez Profimedia
 

Kristijano i Georgina su deo odmora na jugu Francuske proveli krstareći jahtom, a jedno popodne su proveli u modenskom Sen Tropeu. Kupanje u toplom moru, naravno, nije izostalo, a prilikom penjanja na luksuzno plovilo desio se prizor koji se viđa tako često. Uh, kakav prizor!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Georgina Rodrigez Profimedia

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Portugalac se, naime, prilikom izlaska iz mora uhvatio za zadnjicu 30-godišnje argentinsko-španske lepotice, bolje reći je stisnuo kao da proba koliko je čvrsta. Kao da ne zna kako zanosne obline ima nekadašnja prodavačica u madridskom butiku, a od 2016. izabranica njegovog srca koja mu je rodila dve ćerke. Ostalo troje dece, podsećanja radi, Ronaldo je dobio od surogat majki.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez Profimedia
 

Nesvakidašnji prizor u mondenskom letovalištu kao da je iznenadio Georginu, u belom bikiniju s tanga donjim delom, pa se okrenula i pomalo začuđujuće ga pogledala. Ta romantična scena nije promakla paparacima...

Zaradio milione od Jutjuba

Ronaldo je, bez sumnje, najveće fudbalsko ime današnjice, samim tim i zarada koju ima je najveća. I ona koju dobija od Al Nasra kako bi u poznim godinama bogate karijere „pikao loptu“ na stadionima Saudijske Arabije, ali i ona koju dobija od sponzorstava, pa i društvenim mrežama.
Primera radi, slavni Portugalac je nedavno otvorio nalog na Jutjubu i prema prvim podacima je inkasirao dva miliona evra! Sve to zahvaljujući činjenici da već ima 53 miliona pratilaca na toj platformi i više od 339 miliona pregleda!

Pored pipanja, zaljubljeni par je skakao u vodu, plivao, sunčao se na palubi, pričao... Sve, sve, ali stiskanje je ostavilo najjači utisak.

Roberto Martinez i Kristijano Ronaldo EPA/Manuel De Almeida
 

Reprezentacija svetinja

Portugalci, poput naših osakaćenih „orlova“, u četvrtak i nedelju igraju prve utakmice u ciklusu Lige nacija - dočekuju Hrvatsku, pa Škotsku. Ronaldo je, dabome, prisutan jer je reprezentacija za njega svetinja, iako je noseći taj dres oborio oba rekorda na svetskom nivou - po broju utakmica (212) i po broju golova (130).
- Svaki igrač posle 30. godine mora da se suoči s karijerom korak po korak, ali to nije slučaj kod Ronalda. Njegov nivo je jedinstven. Ronaldo je i sad važan reprezentaciji - rekao je selektor Roberto Martinez.

Ronaldo, naravno, na sebi nije imao sat ukrašen dijamantima, već neki drugi, kao ni druge delove skupocenog nakita s kojim se nedavno šepurio na sceni Grimaldi foruma u Monaku tokom žreba za Ligu šampiona.

Komentari(1)

Loading
Ana

03.09.2024 08:55

Predstava za javnost. Covek je gej 100%, ova je placena da glumi ...