AUUU, BATO Ronaldova nevenčana supruga kao nikad ranije: Georgina, ti li si?

06:30 | 04-02-2024

Šoutajm 0

Argentinsko-španska lepotica zavodi i kad nije na plaži u kupaćem kostimu

Georgina Rodrigez
AP/Vianney Le Caer

 

Poze u bikiniju ispod palme na obali mora, kojima obično čašćava milionsku armiju fanova na društvenim mrežama, Georgina Rodrigez je nakratko zamenila elegantnom odećom. U kojoj, dabome, jednako zadovljivo izgleda.

Georgina Rodrigez Profimedia
 

Sprema poklon Kristijanu

Ronaldo će sutra napuniti 39 godina, a najdraži poklon, nema sumnje, dobiće od lepotice s kojoj deli život od 2016. godine. Ostaje da se vidi čime će Georgina iznenaditi supruga. Jednog Božića mu je, primera radi, kupila „rols-rojs“ od 300.000 evra!

Argentinsko-španska lepotica, od pre nekoliko dana s 30 punih, promoviše jedan poznati modni brend za sezonu proleće/leto 2024. i to u retro stilovima.

Georgina Rodrigez Profimedia
 

Dugogodišnja devojka Kristijana Ronalda, kojem je rodila dve ćerke i maćeha je još troma njegove dece, izgledala je kao nikad ranije na snimanju u Madridu.

Kraljica Maldiva napunila 30

Georgina je 30. rođendan proslavila na Maldivima s decom bez Ronalda (poklonio joj sat okićen dijamantima vredan 100.000 evra), koji je u to vreme iščekivao prijateljski susret s Mesijem u Rijadu. Na kraju zbog povrede nije ni igrao, već se iz lože sladio trijumfom 6:0.

A njegova cica je s rajskih ostrva u svet društvenih mreža poslala fotke koju su oduševile njene pratioce.
„Kristijano je tako srećan“, „Kraljica obale“, bili su neki od komentara na objavu koja je dobila oko pet miliona lajkova.

Malo u raskošnim kratkim haljinama s cvetnim printovima, malo u lepršavoj dugoj zelene boje, pa u roze suknji s topom, zatim u teksas suknji ili u dvodelnom teksas kostimu, a nisu izostale ni neizbežne tufnice...

Georgina Rodrigez Profimedia
 

Nekadašnja radnica u butiku skupocene robe, u kojoj ju je i primetio slavni portugalski fudbaler, za ovu priliku je imala i frizuru iz toga doba.

 

Komentari(0)

Loading