KAD JE BAL... Portugalac iskoristio žreb Lige šampiona za šepurenje: Nakit od 7.000.000 i brutalna lepotica!

06:00 | 01-09-2024

Šoutajm 0

Najbolji strelac svih vremena trudio se da impresionira pojavom, pošto se prethodno našao u zagrljaju žene zanosnih oblina

Georgina Rodrigez

Revolucionarni žreb novog formata Lige šampiona nikog nije ostavio ravnodušnim. Jedni žale za odlaskom kuglica u istoriju, drugi hvale (ili kude) učinak komjutera, treći... Ima i onih koji samo komentarišu Kristijana Ronalda.

Kristijano Ronaldo AP/Gregorio Borgia
 

Najbolji strelac svih vremena u elitnom klupskom takmičenju (140 golova na 183 meča), ovenčan Srebrnom loptom baš te večeri u Monaku, imao je ulogu „pritiskivača dugmeta“. Svakom od 36 učesnika grupne faze 2024/25, pa i srpskom prvaku Crvenoj zvezdi, rivale je dodelila veštačka inteligencija, i to pošto je superkompjuteru znak dao slavni Portugalac, za tu priliku pristigao iz Saudijske Arabije.

Kristijano Ronaldo EPA/SEBASTIEN NOGIER
 

Ronaldov nakit u Monaku

MINĐUŠE - 7.700 evra

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Minđuše „mesika so move pave“ vrede 7.700 evra. Napravljene su od 18-karatnog belog zlata.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

BROŠ - 4.515.000 evra

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Broš „mesika ah-ba-ka“ je vredan 4.515.000 evra. U sebi ima zadivljujući dijamant od 33 karata isečen iz retkog kamena od 110 karata u Bocvani.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SAT - 2.615.000 evra

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sat je takođe privukao pažnju, u pitanju je „frank mile sentre turbilon“ od 2.615.000 evra. Taj brend su nosili Dejvid Bekam, Elton Džon, Kanje Vest... Ovaj Ronaldov je napravljen od 150 slojeva komprimovanih karbonskih vlakana i zlata od 18 karata.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

UKUPNO: 7.137.000 evra

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ronaldu je, međutim, utisak je pojedinih gledalaca, bilo dosadno tokom žreba. Okretao se, držao ruke u džepovima, sem kad je trebalo da, jelte, stisne dugme... Ali, i tako „raspložen“, 39-godišnji fudbalski as se trudio da impresionira na sceni Grimaldi foruma. Pojavom.

Portugalac je, naime, bio u elegantnom odelu i šepurio se nakitom vrednim više od sedam miliona evra! Kad je bal, nek je maskenbal, što bi rekli...

S Ronaldom je, naravno, bila partnerka Georgina Rodrigez. I ona se, dabome, potrudila da zablista. Sva u belom (haljina, cipele s visokim potpeticama), okićena dijamantskom ogrlicom, španska lepotica je čestitala izabraniku srca na dobijenoj nagradi. Svedoči o tome fotka s jahte usidrene u evropskoj prestonici kocke.

„Čestitam najboljem strelcu u istoriji Lige šampiona. Ti zaslužuješ najbolje na svetu, ljubavi moja. Volimo te“, napisala je 30-godišnja manekenka uz emotikone srca u objavi koja je dobila 7,1 milion lajkova.

Bivša prodavačica u madridskoj prodavnici Gučija rodila je Kristijanu dve ćerke, a on ima još troje dece od surogat majki. Nedavno su svi zajedno bili na božanstvenoj plaži gde ga je tešila, osmehom i zanosnim oblinama, posle poražavajućeg nastupa na EURO 2024.

Komentari(0)

Loading