NEPOTIZAM

17:44 | 29-06-2024

Sportski pogled 0

Mnogo se prašine podiglo oko ove nepravde.

ap'p
AP Photo/Jed Jacobsohn

Po ko zna koji put, Lebron Džejms je dobio ono što je zatražio. Cela NBA liga je podređena njegovim željama, pa uopšte više nije čudno što je kroz Draft uspeo da ugura sina Bronija u sastav Los Anđeles Lejkersa.

"Jezeraši" su mogli da izaberu bezbroj boljih opcija od Džejmsa juniora, ali ne. Mladić koji je beležio manje od pet poena po utakmici na koledžu dobio je ugovor u jednom od dva najveća tima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Čista nepravda i nepotizam. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SAMOŽIVI "KRALJ" Lebron Džejms laže bez razloga, sada uvlači i rođenog sina u svoj brlog

Prosto, da nije slavnog oca, sigurno je da nesrećnog Bronija niko ne bi izabrao, već bi vrlo verovatno profesionalnu karijeru započeo u razvojnoj ligi, a onda bi se moguće okušao u nekoj Belgiji, Letoniji, Kipru i sličnim košarkaški egzotičnim zemljama. Prosto, igrači sa statistikom kakva je njegova uglavnom tako prolaze.

No, nije momak kriv što mu je otac marketinška uštva, koja ne preza ni od čega, samo kako bi zaradila još koji dolar od marketinga i kako bi dobila što više pažnje u medijima, pa čak i po cenu negativnog publiciteta.

Ukratko, pričamo o narcisoidnom stvorenju koje je spremno na sve, pa čak i da rođenog sina baci piranama kojih je u Americi mnogo, spremne da ga kroz podsmehe i negativne komentare prožderu do kostiju.

Jedina nada je da Broni pokaže da je iole dobar igrač, što nije, već samo još jedna "nakaza" u "frik šouu" nezasitog oca.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading