DRAMA SE NASTAVLJA Iskusan manevar: Bivša supruga našla način da se "zaštiti" od Ivaniševića

12:50 | 26-10-2023

Tenis 0

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević bori se za imovinu sa bivšom ženom

Goran Ivanišević
AP Photo/Alberto Pezzali

Ivanišević je odlučio da tuži bivšu ženu i potraži novac i luksuzni stan u Zagrebu koji joj je pripao posle razvoda, ali mu neće biti lako da dođe do pobede na sudu.

Tatjana Dragović je zaštitila imovinu tako što je stan pripisala na svoju ćerku Amber Mariju Ivanišević, ali ima pravo korišćenja istog, a u slučaju da dođe do spora pravo vlasništva nosi njena sestra Ivona Dragović, koja je prijavljena u Dubaiju.

Isti manevar Tatjana je izvela sa još jednom nekretninom, kućom u Dubrovniku, a ove informacije pojavile su se na hrvatskom portalu "24 sata.hr".

ISPLIVALA PREPISKA Ono što je Goran Ivanišević napisao bivšoj supruzi šokiralo je sve

Sestra Ivona Dragović prvo je u septembru prošle godine potpisala pravo prvenstva vlasništva nad dubrovačkom nekretninom i to zato što je sa Tatjanom potpisala ugovor o pozajmici čak dva miliona evra.

Ako bi neko probao da dođe do nekretnine, Ivona ima prvenstvo i tako je kuća "zaštićena". Ivona je upisala na isti način i pozajmicu Tatjani na stan u Dalmatinskoj, ali tamo se radi o 1,5 miliona evra, što znači da je Dragović pre godinu dana uzela od sestre 3,5 miliona evra pozajmica koje mora vratiti do 2030. godine.

Posle ugovora o zajmu, Tatjana je prepisala celu nekretninu na ćerku Amber Mariju Ivanišević. Ali kao i sa stanom u Dalmatinskoj, u taj ugovor je uglavljeno da Tatjana ima pravo korištenja nekretnine pa je ona maksimalno zaštićena.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading