LEGENDARNI STRUČNJAK OTKRIVA ZBOG ČEGA JE NOVAK NAJBOLJI Ne kažem da će Đoković to uraditi, može i da se povredi

10:00 | 29-10-2023

Tenis 0

Poznati teniski trener Patrik Muratoglu kaže da je Novak Đoković sposoban da igra i posle 40. godine

Novak Đoković na Vimbldonu
AP Photo/Alastair Grant

Muratoglu je Novaka opisao kao najboljeg sportistu, te da nikada nije video takvog igrača – u tim godinama.

Novak je ove sezone osvojio tri od četiri Grend slema, a do sada je osvojio 12 najvećih titula posle 30. rođendana, uz sjajan rekord od 12-3.

-Nisam nikada video igrača koji je u 36. godini u takvoj formi. Činjenica da je neverovatno ozbiljan i fokusiran naterala ga je da postane najbolji sportista, mislim da je najbolji sportista. I dalje mislim da može igrati i posle 40. Ne kažem da će to uraditi, sve je do motivacije. Naravno, može i da se povredi. Svako može da se povredi. Mislim da je njegovo telo mlado u odnosu na njegove godine. Izuzetno mlado. Očigledno je, vidite kako se kreće na terenu - rekao je Muratoglu i dodao: 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Njegova sposobnost da se oporavi posledica je svih godina discipline, svakodnevnog rada sa najboljim profesionalcima i stalnog traganja za novim tehnikama za napredak.

KOMPLETAN IGRAČ NA SVIM PODLOGAMA Nekadašnji 15. igrač planete nema dilemu da je Novak najveći ikada u istoriji belog sporta

Podsetimo, Muratoglu je radio sa Serenom Vilijams, Simonom Halep, Koko Gof, Stefanosom Cicipasom i Holgerom Runeom.

Inače, Novak ove sedmice igra u Bersiju, gde juri sedmu titulu.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading