NE ŽELE DA IH PROVALE Sve otkriveno: Novak i Ivanišević imaju tajne šifre, evo o čemu je reč

12:15 | 30-10-2023

Tenis 0

Novak Đoković i Goran Ivanišević su više od trenera i tenisera

Goran Ivanišević
AP Photo/Alberto Pezzali

U razgovoru za Eurosport, srpska legenda priznaje je da njegov trener visoke klase, Goran Ivanišević, i dalje pronalazi nove načine da ga motiviše.

Po dolasku u Pariz, Đoković je bio dobro raspoložen, ali je priznao da ne voli stalna putovanja koliko je možda nekada voleo.

- I ja sam čovek sa manama. Treba mi još više dodatne motivacije danas u ovoj kasnijoj fazi karijere, nego što mi je bilo potrebno pre pet ili 10 godina. Stvari su drugačije. Moj život je evoluirao. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Srbin se našalio da njegov trenerski tim nije uspeo u velikoj meri da pronađe načine da iz njega izvuče ono najbolje.

DRAMA SE NASTAVLJA Iskusan manevar: Bivša supruga našla način da se "zaštiti" od Ivaniševića

- Goran i ostatak tima pokušavaju da pronađu nove načine da me motivišu. Do sada nisu mnogo uspevali - kroz smeh će Novak. 

Šalu na stranu, Đoković je priznao da mu je Ivanišević kao detetu bio idol, živi dokaz da su njegovi snovi mogući. Opet šaleći se, Đoković je priznao da je ranije mogao slobodno da psuje, ali sada mora da bude mnogo oprezniji. 

- Vrhunski se zabavljamo, odlični smo prijatelji. Imamo profesionalan odnos. Problem koji imamo, zbog uspeha hrvatskih i srpskih igrača u poslednjih 30-ak godina... Nažalost imamo situaciju da većina sudija razume psovke. Tako da moramo malo da se poigramo, moramo da koristimo sleng, da stvaramo nove reči, ali kada pop**diš, ne razmišljaš o toj maštovitosti sa rečima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading