AU, ŠTA ĆE NADAL NA OVO REĆI? Đoković "pecnuo" Španca posle još jedne istorijske titule: Ne pretvaram se kao neki

09:00 | 06-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković nije ostao dužan Rafaelu Nadalu za izjavu od pre nekoliko nedelja

Novak
AP Photo/Michel Euler

Srpski teniser Novak Đoković imao je sjajnu nedelju u Parizu, iako je imao stomačne probleme. Uspeo je da ih reši i novinare je zainteresovalo na koji način je to učinio, a isto tako ih je interesovalo - do kada planira da ruši rekorde? Novak je i sada bez ustručavanja otkrio da mu je sada cilji i da osvoji najveći broj ATP titula, što je rekord koji je u vlasništvu Džimija Konorsa, što prethodno nije uspelo od ruke Rodžeru Federeru.

Konors je tokom karijere osvojio 109 ATP titula, dok je Novak Đoković sa Parizom na 97. Kako igra, deluje da je to "dohvatljiv" rekord, posebno što je izuzetno motivisan da to uradi, što smo videli i u Parizu gde je davao sve od sebe uprkos svim problemima sa kojima se suočavao. 

-Što se rekorda po broju osvojenih ATP turnira tiče, to je sve moguće. Zbog čega da ne idem na obaranje još i tog rekorda? Sada imam 12 manje, ali takođe imam i još koju godinu uspešnog bavljenja tenisom, i pokušavam da uživam u ovim momentima koji sada znače i vrede - duplo. Kada uzmemo u obzir fazu života i karijere u kojoj se nalazim, i osvojiti jedan ovako veliki turnir - iako to možda ljudima deluje kao rutina, a to uopšte nije - svaka pobeda na masters i Grend Slem nivoima zaista toliko znači za mene", istakao je Novak Đoković - prenosi "Kurir". 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak Đoković AP Photo/Michel Euler

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

URNEBESNA SCENA NA NOVAKOVOJ KONFERENCIJI Đoković nije očekivao ovakvo pitanje novinara, Srbinova reakcija je totalni hit

Ono što je posebno zanimljivo je da Novak Đoković nikako "ne beži" od toga da prizna da mu je važno da bude najbolji i rekorder, što se ne može reći za Rafaela Nadala. U jednom od skorijih intervjua, čak je prozvao i Đokovića, dok mu sada Srbin nije ostao dužan, iako je između redova "pecnuo" svog najvećeg rivala.

-Idem na sve moguće rekorde, na sve što mogu da oborim. Nikada nisam imao problem da to kažem - i zato me možda ljudi i ne vole. Nisam se pretvarao kao neki - da kažem da mi nije cilj, pa onda da se ponašam drugačije... Uvek sam se trudio da budem u skladu sa onim šta verujem - naglasio je Novak Đoković za koga je Nadal rekao da bi "bio frustriran" da nije uspeo da obori rekord po broju grend slemova, za razliku od njega.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading