NOVAK IZNENADIO SVE Pitali Đokovića da li bi bio predsednik Srbije, Nole ekspresno odgovorio

12:20 | 09-11-2023

Tenis 1

Najbolji teniser ikada Novak Đoković odbacio je mogućnost da jednog dana bude predsednik Srbije, priznao je medijima u Francuskoj

Novak Đoković

Najbolji teniser u istoriji osvojio je u nedelju masters u Parizu, svoj 40. u karijeri, a ukupno 97. trofej u karijeri. Francuzi znaju da Novaka obožavaju Srbi, pa su ga pitali da li postoji mogućnost da jednog dana postane i predsednik Republike Srbije. 

- Ne, ne, ne. Mislim da je moja odgovornost i moja uloga malo drugačija, vezana je za sport, obrazovanje - rekao je bez dvoumljenja prvi teniser sveta. 

SMEJE MU SE CEO SVET Amerikanac žestoko isprozivao Novaka, a onda mu je Đoković zapušio usta za sva vremena

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak ima humanitarnu organizaciju i trudi se da pomogne što većem broju dece u Srbiji.

- Moja supruga, moja porodica i ja radimo sjajne stvari. U proteklih 15-ak godina,  omogućili smo da se 50.000 dece uključi u obrazovni program. Mislim da na ovaj način možemo da uradimo mnogo za naše društvo  - poručio je vlasnik 24 grend slem trofeja. 

Posle mastersa u Parizu prvi teniser sveta će  učestvovati na završnom Mastersu u Torinu koji počinje 13. novembra. Đoković brani pehar i 1.500 poena, a biće mu dovoljna samo jedna pobeda da sigurno obezbedi prvo mesto na ATP listi. Potom sledi Dejvis kup je na programu od 21. do 25. novembra, a reprezentacija Srbije za rivala u četvrtfinalu će imati Veliku Britaniju. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Goga

09.11.2023 15:00

Samo nam treba jos jedan neskolovani predsednik. Imali smo slosera decenijama, a sada bi bio visoko kvalifikovani lupac loptice. Najgore je sto ima budala u ovoj zemlji koji bi za njega glasali.