SNIMALI NOVAKA IZA ZATVORENIH VRATA Đoković na treningu u Torinu napravio neviđen šou, Noleta nikad pre nismo videli u ovakvom izdanju (VIDEO)

10:00 | 10-11-2023

Tenis 0

Najbolji teniser sveta je ujedno i jedan od najboljih šoumena u svetu sporta

Novak Đoković
Printscreen/Twitter

Novak Đoković je stigao u Torino, a nedugo nakon što je saznao ko će mu biti protivnici u Zelenoj grupi na Završnom mastersu izašao je na teren. 

Osvajač 24 grend slem titule će igrati u nedelju prvi meč protiv Holgera Runea od 21.00, a Đoković je imao izuzetno sadržajan trening u Italiji. 

Evidentno je da je tim kompletan, pa je tako Goran Ivanišević stigao u Torino da se pridruži timu nakon operacije kolena. Na teren je sa srpskim asom išetao i Miljan Amanović, fizioterapeut čije su ruke toliko puta spasile Đokovića. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVAK IZNENADIO SVE Pitali Đokovića da li bi bio predsednik Srbije, Nole ekspresno odgovorio

Ipak, da je Novak sjajno raspoložen videlo se po snimcima koji su nastali iza zatvorenih vrata. Novak je imao najpre neke baletske pokrete, onda je odlučio da odigra i malo fudbal sa Markom Panikiijem, kondicionim trenerom. 

Nakon toga je imao zanimljiv način istezanja, niz šala sa Karlosom Gomez-Ererom, sparing partnerom… Sve ovo navodi na zaključak da je Srbin odlično raspoložen stigao u Torino i da ima najviše moguće ciljeve. 

Posle Runea ga čekaju okršaji protiv Stefanosa Cicipasa i Janika Sinera.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading