SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI U TENISU Velika bruka uzdrmala beli sport, Dejvis kup obrisao snimak Novaka i ekipe uz “Veseli se srpski rode”

21:08 | 24-11-2023

Tenis 0

Dejvis kup reprezentacija Srbije je na megdan Velikoj Britaniji izašla uz numeru "Veseli se srpski rode", a očigledno da su taktovi ove pesme zasmetali mnogima u regionu

Novak Đoković
EPA

Usledili su pritisci na organizatore turnira od strane TS tzv. Kosova, nakon čega je video sa predstavljanja naše reprezentacije uz pomenutu numeru obrisani. 

Nakon što je reagovao jedan crnogorski političar i to tako što je žestoko prozvao Novaka Đokovića, sada su glasovi stigli i sa samoproglašenog Kosova.  

Jedan od najpoznatijih tamošnjih profila na društvenoj mreži "Iks", "kos_data" osvrnuo se na sam početak susreta i predstavljanje srpskih tenisera.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SRAMNO PROVOCIRALI NOVAKA, A ENDI OVO REKAO Marej se oglasio posle poraza od Srbije u Dejvis kupu, vređali Đokovića, a Britanac ovim rečima iznenadio teniski svet

Pesma koju izvodi Danica Crnogorčević je očigledno i te kako zasmetala mnogima, a navodi se i da je popularna među "ultranacionalistima".

- Srpski teniski tim, vođen Đokovićem, je predstavljen uz srpsku pesmu koja poziva na aneksiju Kosova. Ova pesma je popularna među srpskim ultranacionalistima - stoji uz video snimak na kom je predstavljanje srpskog tima u Malagi.  

Očigledno su ovi pritisci urodili plodom i snimak sa predstavljanja naše reprezentacije je na kraju obrisan sa zvaničnog profila Dejvis kupa.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading