NADAL NIJE MOGAO DA SKINE POGLED SA OVE BRAZILKE Proslavila se i dala ime detetu po Špancu, a pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

07:00

Tenis 0

Rafael Nadal nije mogao da odoli kada je pored njega stala lepotica iz Brazila...

Nadal započeo sa treninzima
EPA-EFE/DIEGO FEDELE

Pre skoro cele decenije Rafael Nadal je došao na turnir u Rio de Žaneiru, a nakon tog turnira javnost nije pričala o vrhunskom tenisu koji je tada igrao već o skupljačici loptica sa koje nije mogao da skine oči! Savladao je Aleksandra Dolgopolova u finalu, ali je pre toga sreo Fernandu Maju! 

Ona je u jednom meču skupljala loptice i stajala pored njegovog boksa, a tada mladi Španac nije mogao da skine oči sa nje! Ceo teniski svet je brujao o ovome, a i devet godina nakon turnira održanog 2014. godine ona je prava lepotica. 

NADAL JE BOLJA OSOBA OD NOVAKA Nemoguće da je ovo izgovorio: Do juče hvalio Đokovića, a sada izjavom razbesneo sve u Srbiji

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tada je Fernanda Maja imala 26 godina, a posle ovog događaja je iskoristila popularnost i postala je voditeljka na kanalu "SBT Esporte Rio". Osim toga dobila je i posao iz snova, pošto je postala spikerka na utakmicama Botafoga. Tako je stalno bila na stadionu "Nilton Santos" na kome igra klub za koji navija od malih nogu. Pogledajte kako danas izgleda ova brazilska lepotica:


Fernanda se kasnije udala za ličnog trenera Žuniora Karelija, a prvo dete je dobila 2018. godine. bila je to devojčica kojoj je dala ime Roberta. A onda je 2021. godine dobila drugu ćerku i dala joj ime Rafaela, brazilski mediji tvrde baš po Nadalu! 

Što se Nadala tiče on je u momentu kada nije mogao da skine pogled sa lepe Brazilke skoro deset godina bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom. Romansa sa Marijom Fransiskom Pereljo Paskval traje od 2005. godine, a par se venčao u oktobru 2019. godine. Dobili su sina Rafaela u oktobru 2022. godine.Pogledajte kako je izgledao susret Nadala i lepe Brazilke 2014: 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Izvor: Darko Lučić

Komentari(0)

Loading