AKO TO URADI, BILO BI NADLJUDSKI Legendarni Francuz progovorio o Rafinom povratku na teren, ove reči odzvanjaju belim sportom

06:30 | 09-12-2023

Tenis 0

Bivši francuski teniser Fabris Santoro jedan je od onih koji sa nestrpljenjem očekuje povratak Rafaela Nadala na ATP Tur

Nadal se oglasio
EPA-EFE/LUKAS COCH

Santoro, nekada Top 20 igrač, smatra da je poduhvat Španca da se vrati nakon povrede "kolosalan". 

Nadal je ove godine odigrao samo pet mečeva pre povrede kuka na Australijan openu, posle čega je morao da prođe i kroz operaciju u junu. 

Povratak tenisu je nikad bliže za Nadala koji će krenuti od Brizbejna

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Znam koji je napor potreban, da se mesecima nada povratku sa nesigurnošću u isti. To je kolosalno, biti spreman na to nakon svega što je osvojio - rekao je Santoro. 

ŠPANAC OTVORIO DUŠU, POTPUNO ISKRENO PORUČIO OVO SVIMA Nadal progovorio o povratku na teren, emotivne reči Noletovog velikog rivala obilaze tenisku planetu (VIDEO)

Jedan od glavnih ciljeva Nadala je da po 15. put osvoji Rolan Garos u svojoj karijeri.

-Preuzima rizik. Voleo bih da ide do kraja na Rolan Garosu, to je veliki izazov. Prema mom mišljenju, to i nije toliko važno. Ako osvoji Rolan Garos, to bi bilo nadljudski. Ako ne pobedi na mnogo mečeva, to je onda samo anegdota. On je pobedio već kada se vrati. Ne mogu da dočekam da ga vidim u Australiji - zaključio je Santoro.

Prva stanica za Nadala na putu ka povratku će biti turnir u Brizbejnu koji se igra od 31. decembra do 7. januara i poslednja je priprema pred početak prvog Grend slem turnira u sezoni Australijan opena, koji se igra od 14. do 28. januara. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

Komentari(0)

Loading