HRVATI, GLEDAJTE I UČITE Kako su stranci očitali lekciju komšijama, o ovom detalju sa Novakovog meča svi pričaju (FOTO/VIDEO)

07:00 | 15-01-2024

Tenis 0

Može i ovako da se navija

Đoković
EPA-EFE/LUKAS COCH

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, teškom mukom je izborio plasman u drugo kolo Australijan opena, pošto je posle četiri sata borbe pobedio Dina Prižmića sa 3:1.

Ovakve borbe i nivoa tenisa ne bi se postidela ni mnoga četvrtfinala grend slema. Sevalo je na sve strane na terenu, ali i na tribinama.

U nekoliko navrata su navijači bili toliko bučni da su remetili koncentraciju i Đokoviću i Prižmiću. Kada je 18-godišnji Dino napravio brejk u trećem setu i poveo sa 3:2, jedan hrvatski navijač se istakao sramnim gestikuliranjem prema Đokoviću.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Da može na lep i civilizovan način da se navija i bodri svoj pulen, pokazala je grupa navijača sa Istoka koji su razvili transparent na kojem je prikazan Đoković sa svim trofejima Australijan opena (ukupno njih 10).

Novakovi navijači Profimedia
 

 

Novaka je Prižmićev navijač samo dodatno motivisao, pošto je osvojio sedam gemova u nizu i sprečio dodatno probleme, a sigurno da mu i mnogo znači ovakav vid podrške kada je ugledao transparent sa svim osvojenim peharima u Melburnu.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading