ITALIJAN PRAVI ČUDA U MELBURNU Po ovom parametru Siner je stao rame uz rame sa Novakom i Nadalom

17:00 | 24-01-2024

Tenis 0

Bez izgubljenog seta do polufinala Melburna...

Siner
EPA-EFE/LUKAS COCH

Nema sumnje da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, rame uz rame sa Srbinom stoje Rafael Nadal i Rodžer Federer. Upravo pomenuta trojka drži gotovo sve rekorde u "belom sportu", a u utorak im se u jednom segmentu pridružio i Janik Siner.  

Naime, jedina dva tenisera koja su na Australijan openu stigla do polufinala bez izgubljenog seta bili su Đoković i Nadal. To je juče uspeo da promeni Janik Siner koji je svih pet mečeva u Melburnu ove sezone dobijao rezultatom 3:0, za ukupnu set-razliku - 15:0! 

NE ZNAM ŠTA JE TAČNO Italijan u velikom problemu pred meč sa Đokovićem?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Iako jeste poravnao rezultat Nadala i Đokovića, mladi Italijan nije uspeo da nadmaši ljute rivale budući da su srpski i španski teniser bili mlađi kada im je to pošlo za rukom. 

Zanimljivo, Đoković i Nadal su do polufinala stigli bez izgubljenog seta iste godine - 2008. Tada je Novak imao 20, a Nadal 21. Siner je nedavno napunio 22 te je tek treći najmlađi kom je to pošlo za rukom. 

Đoković je pomenute 2008. godine stigao do svoje prve grend slem titule pošto je u finalu bio bolji od Žoa Vilfreda Conge. Francuz je u polufinalu eliminisao Rafaela Nadala dok je Novak bio bolji od Rodžera Federera.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading