NIKO OVO NIJE PRIMETIO Mnogima je promakao jedan detalj na Alkarazu u toku konferencije za medije (VIDEO)

22:28 | 24-01-2024

Tenis 0

Španski teniser Karlos Alkaraz nije pokušavao da skine flaster, koji je primećen na konferenciji za medije

Karlos Alkaraz
Printscreen You Tube

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz neslavno je završio učešće na ovogodišnjem Australijan openu porazom od Aleksandera Zvereva u četiri seta, pa će se polufinale igrati bez trenutno drugog reketa planete. Njegovi navijači zatečeni su ovakvim ishodom, a mnoge je zateklo i ono što se dogodilo na konferenciji za medije - najtalentovaniji na svetu izašao je pred novinare sa flasterom na ruci, kao da je upravo dao krv. 

Verovatno je Alkaraz morao da prođe doping kontrolu nakon meča u četvrtfinalu Australijan opena, ali postoji nekoliko nejasnih detalja ukoliko je to slučaj. Retko igrači odmah posle meča odlazi da daju krv na analizu, a još ređe se dešava da sa flasterima na ruci izađu pred medije i tako daju intervju. Zato i ne čudi što su brojni ljubitelji tenisa primetili ovaj detalj na Karlosovoj levoj ruci, baš na mestu sa kojeg se i inače daje krv za analizu.

KLADIONICE SU REKLE SVOJE Evo kakve su šanse Novaka da osvoji Australijan Open

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Poznati teniski novinar Hoze Morgado iznenadio se što vidi ovako jasan dokaz da je Karlos Alkaraz vadio krv posle meča, a dodao je i da ne pamti neki takav slučaj u svetu tenisa ranije. Ispod njegove objave na Tviteru nadovezali su se teniski navijači koji su takođe komentarisali detalj sa ruke mladog Španca.

Obično se sačeka da teniseri završe sve obaveze sa medijima, pa tek onda posete komisiju koja ih testira na nedozvoljene supstance. Konferenciju Karlosa Alkaraza možete pogledati ovde, a u nekoliko kadrova vidi se i flaster na njegovoj ruci:

Podsećamo, zbog poraza Karlosa Alkaraza Novak Đoković ostaje prvi na ATP listi i nakon turnira u Melburnu, a Španca tek čekaju problemi. On u narednom periodu brani bodove u Argentini, Brazilu, Americi i zatim na evropskim turnirima na šljaci, dok će najbolji teniser svih vremena samo da uvećava saldo!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading