SVE SAM VIDEO... Siner otkrio tri stvari koje su se dešavale Novaku tokom meča, zato ga je pobedio

11:00 | 26-01-2024

Tenis 0

Janik Siner je vrlo iskreno govorio o Novaku Đokoviću i meču polufinala Australijan opena

Janik Siner
EPA-EFE/LUKAS COCH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

- Prva dva seta video sam da nije dobro udarao lopticu, nije je udarao kako ume, takođe nije se dobro kretao. Mislim da nije bio fokusiran kao što ga obično viđamo u ovakvim mečevima. To sam primetio - kazao je Siner.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ali, vidite, morate biti spremni ako se to promeni, što se i desilo u trećem i četvrtom setu kada smo igrali na istom nivou. Takođe, Novak je najbolji riterner u istoriji, a nije imao brejk šansu i statistika dosta govori. Dešava se u tenisu da imate loš dan i tada je jako teško da pobedite. Video sam u prvom setu da nije igrao dobro, ali sam se trudio da igram ja na svom nivou.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ĐOKOVIĆU NIJE BILO SUĐENO DA POBEDI Proketstvo jednog broja koštalo je Novaka protiv Sinera, sve je bilo "zapisano u zvezdama"

Istakao je da mlada generacija igra sve bolje.

- Karlos, Rune i ja smo skroz drugačiji teniseri. Imam osećaj da je svako od nas mentalno drugačiji, ali ono što nam je zajedničko je da verujemo u sebe i to dosta pomaže. U tenisu kada verujete, to je već velika prednost. Mislim da smo srećni što smo imali sreće da vidimo Novaka kako trenira, nadamo se da će se vratiti Rafa da vidimo i njega, imao sam sreće da ga vidim u Adelejdu, dok sa Federerom nisam imao sreće. Na neki način, uvek pokušavam da učim od njih i to je uvek bio deo procesa koji nije završen. Mislim da još možemo da napredujemo i srećan sam zbog svog prvog finala u Melburnu. Znam da moram još da napredujem! - naglasio je Siner.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading