ONI SU LUDI ZA NOLETOM Ove svetski pozante face su ogromni navijači Novaka Đokovića, uvek su uz Srbina

09:01 | 06-02-2024

Tenis 0

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, nije ni čudo što ima veliki broj fanova među poznatim facama

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Nole je voljen širom sveta... Mnogi ga obožavaju i zbog stavova koje brani i zauzima. Među njegovim navijačima neki se izdvajaju.

Čuveni glumac Hju Džekman i njegova supruga, rediteljka i producentkinja, Debora Li Furnes, bodrili su Novaka Đokovića 2016. u Njujorku, između ostalog. Bili su tada u loži sa Jelenom Đoković. Za genijalnog tenisera navijali su tada i glumac Ben Stler i njegova supruga Kristin Tejlor.

Poznati par Goldi Hon i Kurt Rasel spadaju u grupu najvećih fanova Đokovića. Čuveni glumci sretali su se sa Noletom i na značajnim javnim događajima.

Goldi Hon bila je gošća humanitarnog događaja Novak Đoković fondacije 2013. u Londonu.

Na Rolan Garosu u Parizu za Novaka je navijao i Tom Brejdi, legenda američkog fudbala, a u navijačkom timu Đokovića, kako smo videli prethodnih godina, nalaze se i slavni glumci Robert de Niro i Tom Kruz.

BRUTALNE REČI O NOVAKU OBILAZE PLANETU Legendarnog fudbalera pitali ko mu je sportski heroj, poručio kao iz topa - Novak Đoković!

Veliki obožavalac Novaka Đokovića je i holivudska zvezda Džerard Batler.

Novak Đoković i Džerard Batler proslavili su 2018. još jednu pobedu srpskog tenisera na US openu uz repliku iz filma „300": "Ovo je Sparta".

Nekada se u boksu Novaka Đokovića nalazio i pevač Sil (Seal), autor slavnih romantičnih hitova kao što je "Kiss by a rose".

Velika je faca Novak Đoković...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading