ŽIVOT JE NE MAZI Prvo ostala bez oca, a sada bez najveće podrške - tragična sudbina Arine Sabalenke

09:15 | 19-03-2024

Tenis 0

Teška sudbina Arine Sabalenke...

Arina Sabalenka
Printskrin: Youtube/Australian Open TV

Teško vreme je prošla poznata teniserka. Prvo je izgubila oca, a sada je preminuo i njen dečko. Smrt nekadašnjeg hokejaša Konstantina Kolcova šokirala je ceo svet.

Kolcov i Arina su u vezi bili od 2021. godine i on joj je bio najveća podrška nakon što je izgubila oca, kome je u januaru posvetila trofej koji je osvojila na Australijan openu. 

- Imali smo san, da pre nego što napunim 25 osvojim nekoliko grend slemova. Kad je umro, previše sam počela o tome da razmišljam, imam 24 godine i nemam grend slem. Imam osećaj da sam nametnula sebi pritisak i previše razmišljala o tome. Osećala sam da moram da se izborim sa svim tim. Nisam odustala zbog mog i očevog sna, on to ne bi dopustio. Sigurno bi mi rekao "Šališ se? Bićeš snažna, onako kako sam te vaspitao, kao šampiona". Onda sam prelomila i rekla da moram dalje - ispričala je Arina nedavno.

Kada je početkom ove godine odbranila Australijan open, opet se setila oca.

- Neću plakati. Nisam mogla da zamislim da ću podići još jednom ovaj trofej, nemam reči. Nikad ne pričam o svojoj porodici, ali sada moram da im zahvalim za sve što su uradili. Moja ste najveća motivacija, mnogo mi nedostajete. Sve što radim, radim zbog vas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading