MEČ KOJI JE ČEKAO CEO TENISKI SVET Sabalenka na terenu u crnini i sa osmehom nadigrala Badosu

23:59 | 22-03-2024

Tenis 0

Prvi meč i pobeda Beloruskinje od velike tragedije koja ju je zadesila.

Arina Sabalenka
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH SHUTTERSTOCK OUT

Čekao je čitav teniski svet prvi meč Arine Sabalenke od tragedije i samoubistva njenog bivšeg dečka. Izašla je Beloruskinja na teren protiv Paole Badose i slavila sa 6:4, 6:3 za plasman u treće kolo mastersa u Majamiju.

Da podsetimo da je pre samo nekoliko dana njen bivši dečko Konstanin Kolcov oduzeo sebi život što je veoma potreslo Beloruskinju.

Iako su se u međuvremenu pojavili navodi da u trenutku tragičnog događaja njih dvoje nisu bili zajedno i da Sabalenka ima novog dečka, to je nije sprečilo da se pojavi u crnini.

Rešila je druga teniserka sveta da nastupi u Majamiju i jako dobro je počela turnir. Badosa se držala tek sat i 25 minuta na terenu.

U prvom setu joj je bio dovoljan jedan brejk da reši deonicu, dok je u drugoj dodala još više gasa i sa dva oduzeta servisa Špankinji slavila za susret sa Ukrajinkom Anhelinom Kalinjinom u narednoj rundi takmičenja.

 

 

Ono što je privuklo najveću pažnju tokom meča je definitivno osmeh Sabalenke u jednoj situaciji kada je zbog jakog vetra sakupljač loptica doživeo manju neprijatnost.

Generalno je druga teniserka sveta bila dobro raspoložena tokom čitavog trajanja meča i nije mnogo bilo primetno da ju je nedavno zadesio tragičan događaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading