RAFINI NAVIJAČI U STRAHU Nadal zabrinuo sve pred Rolan Garos

17:20 | 11-05-2024

Tenis 0

Hoće li Španac zaigrati u Parizu?

app

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je debakl u drugom kolu mastersa u Rimu, pošto ga je pobedio Poljak Hubert Hurkač sa 6:1, 6:3. 

Očigledno je da Španac nije više u stanju da se nosi sa igračima iz vrha i veliko je pitanje hoće li nastupiti na Rolan Garosu.

- Ne želim još da odlučim o tome. Postoje dve moguće staze. Mislim da nisam spreman da se takmičim na Rolan Garosu posle ovog što sam danas uradio. Ostale su još dve nedelje, uradićemo sve što je moguće da promenimo situaciju. Iako mi je teško, frustrirajuće, bliži sam tome da pokušam. Zapeo sam, ali potrudiću se u ove dve nedelje - rekao je Nadal.

Daleko je od nekadašnje forme.

- Fizički, postoje neki problemi, ali nisu takvi da bi bilo dovoljno da se kaže da ne mogu da igram na najvažnijem događaju u mojoj teniskoj karijeri. Da vidimo kako će sve da ide, kako ću mentalno biti sutra, prekosutra, za nedelju dana. Ako se budem osećao spremnim, biću tamo i boriću se za stvari koje sam se borio u poslednjih 15 godina, iako sada to deluje nemoguće - objasnio je Španac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading