IMAM SAMO JEDAN USLOV! Novak Đoković pomaže Hamadu, daje svoj novac, a od mladog tenisera i njegovog oca je tražio OVO

12:27 | 14-05-2024

Tenis 0

Novak Đoković je mnogo pomogao Hamadu Međedoviću

Hamad i Novak
Vladimir Marković

Hamad Međedović je pokazao veliki potencijal, a kako je sve počelo? Imao je mladi teniser pomoć koju mnogi mogu samo da sanjaju.

Imamo sreće da smo završili i kod Novaka, hvala Bogu - počeo je priču za Sportal Eldin Međedović, Hamadov tata. 

Potom je nastavio: 

- Novak se stvarno trudi oko Hamada. Na sve načine: finansijski, mentalno i društveno. Sećam se drugog razgovora sa Novakom Đokovićem. Tada smo konkretno razgovarali oko koraka u Hamadovoj karijeri. I evo, iskreno ću vam reći, štipao sam sebe tokom tog razgovora da bih ubedio sebe da se sve to događa. On mi je predlagao ideje, šta da radimo u vezi sa Hamadom i sećam se da sam mu rekao: "Nole, izvini, ali sve to košta!" On nastavlja, predlaže mi trenera, priča kako ćemo, šta ćemo i dodaje: "Hamadovo je samo da trenira, ostalo ću ja!" Ja mu opet kažem: "Nole, to košta!" 

BRAVO, HAMADE Međedović u glavnom žrebu mastersa u Rimu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nastavio je Eldin Međedović u istom ritmu.


- Tada mi je Novak rekao: "Edo, ne radim ovo zbog para! Imam gde zarađujem novac. Jednostavno, moja uloga i moj zadatak je da pomognem. Kakav bih ja kao čovek bio ako ne bih deci koja to zaslužuju, koja vole tenis, još i postižu rezultate, pomogao?" Ja ga slušam, a on dodaje: "Znaš kako ćemo? Sutra kada Hamad uspe, isto ćeš da uzmeš nekoga kome ćete vi da pomognete!" 

Međedović je ponovio:

- Nastavio sam sebe da štipam, pa onda u sebi kažem: "Alo stani, polako!" To je bio prvi put da mi neko tako priča od ljudi koji su u tom sportu. Sve je to bilo za mene jedno prijatno iznenađenje. I odjednom... Neko ti postane toliko blizak da osetiš da njemu želiš više nego sebi zbog tog gesta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading