NEŠTO ŠTO MI GOVORIMO MEĐU SOBOM Olga otkrila da je dobila savet od Novaka, pa istakla kako roditelji utiču na nju

17:20 | 31-05-2024

Tenis 0

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u osminu finala Rolan Garosa posle nestvarne pobede nad Donom Vekić sa 2:1 u setovima (0:6, 7:5, 7:6)

Olga Danilović
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Srpkinja nije mogla da sakrije suze radosnice posle pobede. Preemotivan trenutak je ovo za nju, s obzirom da je ostvarila najveći uspeh na grend slemu, ovim prolazom u osminu finala Rolan Garosa. 

Izašla je Olga pred srpske novinare prepuna utisaka. 

Novinare je zanimalo i to da li je dobila neki savet od Novaka Đokovića. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- O Novaku sam pričala milion puta... Što sam rekla juče, ne znam da li mi u Srbiji shvatamo šta imamo. Imati takvu osobu u istom sportu kao ja, za mene je sjajno što je on tako dobar i ponizan, što je ponosan da predstavlja Srbiju. Dolazim ponekad kod njega da mi pomogne, da mi kaže kakve greške je on imao, cenim to koliko mogu. Igrala sam Junajted kup sa njim u dublu, pobedili smo, bilo je to olakšanje, jer smo hteli da uradimo. Igrala sam sa Novakom i pobedila. Srećna sam što možemo da doživimo tako nešto - rekla je Olga.

ISTORIJSKI USPEH SRPKINJE Evo šta je Olga zaradila plasmanom u osminu finala Rolan Garosa

Nije želela da otkrije detalje razgovora. 

- To je nešto što mi govorimo među sobom. Nije to magija, stalno govorimo među sobom. Boriti se do kraja, mentalitet koji ima, svi žele da ga imaju, to je nešto van ove planete, vrlo jednostavne, proste stvari. 

Potom, istakla je i ogromnu podršku porodice koju ima. 

- Znam da iza sebe imam ljude koji su iza mene. To mi daje dodatni motiv, u momentu meča ne razmišljam ni o čemu, osim - igraj, igraj... Nije bitan forhend, bekhend, da li me nešto boli, nego da dam sve od sebe, a posle meča dolaze neki, ne flešbekovi, nego kad se čujem sa mamom, tatom, to sve bude još emotivnije - rekla je Olga. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading