DRAGOCENI SUVENIR JE NA PRODAJU Majica Rafaela Nadala sa čuvenog finala postavljena na aukciju, početna cena je već vrtoglava

07:30 | 21-07-2024

Tenis 0

Aukcijska ponuda otvorena je 17. jula i trajaće do 4. avgusta.

Nadal

 

Majica u kojoj je španski teniser Rafael Nadal osvojio svoj prvi Rolan Garos 2005. godine naći će se u ponudi jedne američke aukcijske kuće.

Poznata je i početna cena ovog dragocenog komada tkanine iz sportske istorije - 25.000 dolara.

Američka aukcijska kuća specijalizovana za sportske proizvode objavila je da ima ekskluzivno vlasništvo nad majicom u kojoj se Rafa takmičio i osvojio svoj prvi Rolan Garos, odnosno da je vlasnik majice sa kojom je Španac igrao u četvrtfinalu (protiv Ferera), polufinalu (protiv Federera) i veliko finalu (protiv Argentinca Marijana Puerte).

Aukcijska ponuda otvorena je 17. jula i trajaće do 4. avgusta.

Na nekoliko fotografija koje su objavljene uz majicu može se utvrditi njena autentičnost koju garantuje aukcijska kuća.

- Ovo je jedina majica koja se pojavila na aukciji sa ovog grend slema i koja se može fotografski potvrditi. To je daleko najvredniji Nadalov predmet koji je došao u naš posed i koji će biti stavljen na aukciju, uz proveru rezolucijom. Kao što kolekcionari znaju, tehnika rezolucije je korišćena za potvrdu autentičnosti mnogih najznačajnijih prodaja u istoriji, uključujući prodaju majica Dijega Maradone u vrednosti od 9,3 miliona dolara -rečeno je iz ove aukcijske kuće.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading