NE ŽELE DA SEDE SKRŠTENIH RUKU Navijači Srbije imaju moćan odgovor na sramne uvrede i provokacije Albanaca, spremili brutalnu kontru UEFA

14:51 | 20-06-2024

EP2024 0

Fudbaleri Srbije i Albanije igraju meč drugog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

EP 2024

Utakmica se igra u Minhenu od 15 sati, a pred ovaj meč, navijači Srbije i Slovenije su napravili pravi spektakl na ulicama Minhena. 

Posle one bruke koja je viđena na meču Hrvatske i Albanije, kada su navijači i jednog i drugog tima vređaju Srbiju, srpski navijači na stadionu u Minhenu ne žele nikako da se povinuju onome što nalaže UEFA, a to je da ne smeju da ističu bilo kakva obeležja koja imaju veze sa Kosovom. 

Nema sumnje da je reč o dvostrukim aršinima. 

NAŠI FUDBALERI, PRAVI JUNACI Pogledajte kako su Srbi odgovorili albanskim i hrvatskim zlikovcima (VIDEO)

Na utakmici Italija - Albanija u Dortmundu bilo je i zastava tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, i tzv. "Velike Albanije" ... a organizatori su dozvolili čak i osobama u uniformama tzv. UČK da budu na tribinama.

Fudbalski savez Srbije je u nedelju oko podneva morao da obavesti sve naše navijače da će ubuduće "isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije".

Drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion - stoji u obaveštenju FSS.

Navijači Srbije Alo
 

Ali, naši navijači ne žele to da poštuju posle svega što smo videli od hrvatskih i albanskih navijača. 

Naime, na meč Srbija - Slovenija pojedini srpski navijači krenuli su ogrnuti srpskom trobojkom na kojoj je, zapravo, iscrtana celovita teritorija Republike Srbije, sa sve južnom pokrajinom, Kosovom i Metohijom, a preko toga je na engleskom napisano:

"Nema predaje. Kosovo je Srbija!"

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading