NI D OD DERBIJA Novi Beograd gazi redom, ubedljivo pala i Crvena zvezda

22:50 | 25-10-2024

Ostali sportovi 0

Dimitrijević i Vlahopulos postigli po tri gola.

Alo/ Marko Metlaš

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras Crvenu zvezdu rezultatom 14:6 (4:1, 3:2, 2:2, 5:1), u petom kolu Regionalne lige.

Novi Beograd su do pobede predvodili Marko Dimitrijević i Angelos Vlahopulos koji su postigli po tri gola. Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Aleksandar Radanović tri pogotka. Vaterpolisti Novog Beograda se nalaze na prvom mestu Regionalne lige sa 14 bodova i jedina su neporažena ekipa u takmičenju. Crvena zvezda je na osmom mestu na tabeli sa šest bodova. Novobeograđani će u narednom kolu igrati protiv sastati sa Radničkim iz Kragujevca, dok će se Zvezda sastati sa splitskim Jadranom.

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pobedili su večeras Valis rezultatom 18:12. Najefikasniji u ekipi Radničkog bio je Nemanja Stanojević sa pet golova, dok je Lazar Vićković postigao tri pogotka. U redovima Valisa najbolji su bili Noa Burburan i Veljko Krstić koji su postigli po tri gola. Radnički je na drugom mestu na tabeli Regionalne lige sa 13 bodova, dok je Valis na 12. mestu bez bodova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading