SELEKTOR PORTUGALA DIGAO GLAS Martinez: Navijači koji uleću na teren zbog selfija predstavljaju bezbednosnu pretnju

23:23 | 22-06-2024

EP2024 0

Trener fudbalske reprezentacije Portugala Robert Martinez izrazio je zabrinutost za bezbednost igrača nakon što je nekoliko gledalaca upalo na teren da bi zatražilo selfi sa Kristijanom Ronaldom tokom i neposredno posle pobede Portugala nad Turskom od 3:0 danas u Dortmundu.

Ronaldo
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL


Kapiten Portugala Ronaldo je pozirao za selfi sa mladićem 20 minuta pre kraja meča, ali petorica drugih su kasnije izašla na teren u očiglednom pokušaju da se slikaju sa Ronaldom, prenosi Rojters.

Igrač utakmice Bernardo Silva rekao je da je to "cena koju plaćamo što smo toliko priznati u svetu fudbala i što imamo igrača poput njega (Ronalda) sa nama".

Martinez je, međutim, upozorio je da su "invazije na teren" učinile igrače izloženim i da je trebalo da ih spreči obezbeđenje.

- To je zabrinjavajuće jer smo danas imali sreće da su namere navijača bile dobre. Mislim da svi volimo obožavatelja koji prepoznaje tu veliku zvezdu i velike ikone... ali možete razumeti da bi došlo do veoma teškog trenutka, ako bi te namere bile pogrešne - dodao je Martinez.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading