TOTALNA DRAMA KOD ENGLEZA Organizovali hitan sastanak, a onda se desio kolaps, sve je puklo

08:37 | 24-06-2024

EP2024 0

Englezima ne cvetaju ruže na Evropskom prvenstvu...

EP 2024

Posle bledih partija na dve utakmice, nešto ne moralo da se menja.

Sve to, nateralo je kapitena Harija Kejna da nakon remija organizuje sastanak sa igračima, ali bez prisustva trenera. Napadač Bajern Minhena želeo je da motiviše svoje saigrače pred nastavak Evropskog prvenstva.

Kako prenosi "The Sun", Hari Kejn je okupio igrače na sastanku sa ciljem da zbliži tim. Detalje tog sastanka ispričao je izbor engleskog portala koji se nalazi sa nacionalnim timom u Nemačkoj. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Hari Kejn je prirodni vođa, želeo je da pomogne ekipi posle Danske. Ta utakmica je mnoge navijače ostavila ravnodušne. Kapiten je to uradio kako bi podsetio ekipu koliko su dobri, pozvao ih je da se zbliže, da se povežu, da kažu šta imaju. Oni su igrači svetske klase, ne treba ih podsećati na to, Kejnov govor je bio veoma uzbudljiv - rekao je izvor za "The Sun". 

Ipak, sastanak koji je Kejn organizovao po svemu sudeći nije doneo željene rezultate. Kako prenosi "The Sun" tokom današnjeg treninga došlo je do verbalnog sukoba između Kirana Tripijea i Kajla Vokera. Javnosti nije dostupno mnogo detalja, ali je očigledno da postoji određen problem u odnosu dvojice bekova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading