OBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE Crvena zvezda gostuje Monaku u Ligi šampiona

12:26 | 19-10-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak od 18 časova i 45 minuta gostovati Monaku, a s obzirom na činjenicu da veliko interesovanje vlada za duel trećeg kola Lige šampiona, veoma je bitno da navijači koji će crveno-bele bodriti u Monte Karlu ispoštuju sve instrukcije

alo

Utakmica će biti odigrana na stadionu "Luj II", koji se nalazi na adresi 7 Avenue des Castellans 98000 Monaco, a kapacitet iznosi 17020 sedećih mesta.

Parking za autobuse se nalazi u blizini stadiona, na adresi 3 Avenue des Castellans 98000 Monaco, dok se parking za automobile nalazi na adresi Monaco Parking Saint-Antoine Liaison Marquet 98000 Monaco. Kapacitet parkinga za automobile je 377 mesta. 

NOVA GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA Igrač Zvezde propušta meč sa Monakom

Na stadion je zabranjeno unošenje pirotehnike, noževa, oružja, boca i flaša sa alkoholom, kaciga, alata, lasera, kao i banera na kojima se nalaze uvredljive, rasističke, ideološke i filozofske poruke. Pored pomenutih predmeta posetioci utakmice na meč neće moći da unesu ni barjake, kamere, velike kišobrane, kućne ljubimce, trube ili vazdušne trube, sigurnosne cipele. 

Takođe, napominjemo da će alkohol biti zabranjen na dan utakmice u Monaku, kao i da pristup Monaku neće biti moguć pre 16 časova i 30 minuta odlukom lokalnih vlasti.

Preporučeni vozovi iz Nice do Monaka su u sledećim terminima u utorak - 22. oktobra: 

- 16:21

- 16:32

- 16:50

- 17:02

Pre ulaska na stadion pretrese će obaviti lokalna policija sa psima za pirotehničku detekciju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading