KAKAV KRAJ KARIJERE Saigrač Lea Mesija "pao" zbog dopinga, on kaže da je popio sirup za decu

14:50 | 20-10-2023

Fudbal 0

Propisana mu je suspenzija od dve godine, a kada ona istakne on će imati 38 godina

leo mesi
EPA-EFE/Ronald Wittek

Jedan od najboljih fudbalera Argentine poslednjih godina Alehandro "Papu" Gomez (35) suspendovan je na dve godine zbog dopinga, prenosi pouzdani "Relevo", koji je i prethodnih nedelja intenzivno pratio sagu oko Mesijevog saigrača sa Mundijala u Kataru 2022.

Po informacijama koje su stigle do javnosti Gomez je suspendovan jer je njegov test bio pozitivan dok je igrao za Sevilju prethodne sezone.

Fudbaler koji je nedavno raskinuo ugovor sa španskim klubom, razmišljao o odlasku u penziju i zatim potpisao za italijansku Moncu u Seriji A sada je praktično primoran da završi karijeru jer se već u poznim igračkim danima. Teško je očekivati da će "Papu" uspeti da održi svoje telo na potrebno nivou i zadrži formu kada se ima u vidu da ga čekaju dve godine pauze, a da će imati skoro 38 godina kada bude mogao da se vrati na teren.

Testiranje poznatog fudbalera dogodilo se na treningu Sevilje, a nakon što se ispostavilo da je test pozitivan Alehandro Gomez je izjavio kako je reč o leku za decu. Navodno, on je zbog prehlade popio sirup koji je prepisan njegovom detetu i na taj način je u organizam uneo nedozvoljene supstance. Ova teorija nije naišla na razumevanje, pa je Gomez dobio dvogodišnju suspenziju.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading