ODIGRALI SMO CELU UTAKMICU IZVANREDNO Lazetić blista posle furiozne pobede nad Partizanom u Humskoj

21:06 | 25-11-2023

Fudbal 0

- Čestitam Partizanu na fer igri, oni izgleda gube samo po 4:0, 5:0, pa im želim da nastave sa pobedama, mislim da bi i oni time bili zadovoljni

Žarko Lazetić
Printscreen

Veliko slavlje TSC-a u okršaju sa Partizanom u Humskoj ulici u okviru 16. kola Superlige iznenadilo je sve osim trenera ekipe Žarka Lazetića. 

U izjavi nakon meča on je istakao sjajnu igru svog tima.

KATASTROFA PARTIZANA U HUMSKOJ TSC razbio crno-bele, gosti izrešetali mrežu Jovanovića

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Mislim da smo mi opravdali, ako se očekivalo sjajno, šta sada da kažem, vi ste videli danas ovu igru- rekao je Čazetić i dodao:

- Šta reći posle ovoga, mi smo celu utakmicu igrali izvanredno, čestitam mom stručnom štabu. Mi smo pripremali utakmicu, igračima takođe, oni su to sproveli u delo. Imali smo mi neke dobre utakmice protiv Partizana i Zvezde, ali kao da smo sada malo sazreli da možemo da igramo ovako sve vreme, šta reći ovo je neverovatno. Sad treba spremiti sledeću utakmicu i vratiti ih u realnost, ovo se dešava. Mislim da su oni pravi. Čestitam Partizanu na fer igri, oni izgleda gube samo po 4:0, 5:0, pa im želim da nastave sa pobedama, mislim da bi i oni time bili zadovoljni - izjavio je Žarko Lazetić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sporstkih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading