HRVATI BRUJE O "VEČITOM" DERBIJU Glavna tema medija u regionu: Barak Bahar i Crvena zvezda

10:09 | 21-12-2023

Fudbal 0

Partizan se pobedom vratio na prvo mesto na tabeli Superlige i osvojio jesenju titulu. O 171. večitom derbiju i smeni Baraka Bahara bruje mediji u regionu.

Fudbal
Fk Crvena Zvezda

 

Crvena zvezda poražena je od Partizana (2:1) u 171. večitom derbiju i odmah je smenila trenera Baraka Bahara i vratila Vladana Milojevića.

Partizan se pobedom vratio na prvo mesto na tabeli Superlige i osvojio jesenju titulu. O 171. večitom derbiju i smeni Baraka Bahara bruje mediji u regionu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

O Zvezdinom potrošenom novcu piše zagrebački ''Index'', koji u tekstu pod naslovom ''Partizan srušio Zvezdu i preuzeo vrh tabele'' ističe:

"Zvezdaši mogu da budu vrlo nezadovoljni učinkom u ligi ove sezone, budući da nakon prelaznog roka u kojem je potrošeno mnogo novca na transfere aktualni prvaci gledaju u leđa Partizanu", piše portal Index.

Aludirajući na to što Zvezda ima znatno skuplji tim, sarajevski ''Sportsport.ba'' piše posle derbija : "'Nije u šoldima sve - Partizan slavio protiv Zvezde i vratio se na prvo mesto!''

Kada je u pitanju vrednost igrača dva tima na ''Transfermarktu'', Zvezdin tim se procenjuje na 72.33 miliona evra, a Partizanov na znatno skromnijih 34.18 miliona.

"Jutarnji" piše o potresima na "Marakani": "Zvezda je posle  poraza od Partizana ekspresno oterala trenera, vraća se veliki ljubimac navijača".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading