JUVENTUS ZATRESAO APENINE Vlahoviću i Kostiću stižu još dvojica Srbina

13:26 | 11-01-2024

Fudbal 0

Juventus aktivno radi na proširenju srpske kolonije u Torinu

Juventus - Roma
Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Voli Juventus Srbe. Tokom istorije su za ovaj slavni klub zaigrali Vladimir Jugović, Zoran Mirković, Darko Kovačević i Miloš Krasić. Trenutno dres torinskog giganta nose Filip Kostić i Dušan Vlahović, a sva je prilika da će dobiti društvo.

Zatresao je Juventus Apenine ovog popodneva. Iz više izvora stižu potvrde da su crno-beli dogovorili uslove saradnje sa Lazarom Samardžićem!

Iako su se pominjali Napoli i Brajton, u ovom trenutku, jedino Juventus ima dogovor sa igračevim ocem i menadžerima oko ličnih uslova saradnje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako se navodi, Samardžić bi u Torinu imao godišnju platu od 3.000.000 evra što je značajno više od onoga što nudi Napoli (2.000.000 evra sa bonusima).

Međutim, Juventus nema dogovor oko transfera sa Udinezeom koji traži najmanje 25.000.000 evra što "stara dama" ne može da plati. 

Juventus će pokušati da sa Udinezeom dogovori drugačiji model plaćanja koji bi uključivao rate. Eventualno i neke igrače (da li na pozajmicu ili trajno - pitanje je).

Ukoliko Udineze pristane na takav dogovor Samardžić će odjaviti Napoli i Brajton i karijeru nastaviti u italijanskom gigantu.

Ali, nije Juventus blizu dovođenja samo jednog Srbina, već dvojice! Drugi je Matija Popović kojem je propao dogovor sa Milanom i aktivno pregovara sa crno-belima iz Torina.

Popovićevi agenti su se već sastali sa direktorima Juventusa Kristijanom Đuntolijem i Đovanijem Manom koji su spremni da ponude bolje uslove u odnosu na Milan.

Juventus je takođe ostavio i jedno mesto za igrače van Evropske unije (Samardžić se tu ne računa pošto ima nemački pasoš) koji je spreman da iskoristi na Popovića.

Ideja je da talentovani 18-godišnjak potpiše petogodišnji ugovor sa "starom damom" koja bi tako dobila bivši biser Partizana. A Vlahović i Kostić ozbiljno srpsko društvo u Torinu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading