BOMBA U HUMSKOJ Partizan dovodi reprezentativca Južne Koreje za milionsko obeštećenje

18:50 | 19-01-2024

Fudbal 0

Za kraj zimskog prelaznog roka u Humskoj rešili da aktiviraju transfer bombu!

Young-jun Goh
Printscreen/Youtube

Potpisao je Partizan zvanično Leonarda Ovusua danas, a dogovorio je transfer još jednog pojačanja za kraj zimske pijace. I to vrlo zvučno.

Kako prenosi Telegraf, crno-beli su sve dogovorili sa Jung-jun Gohom koji će za 1.200.000 evra doći u Humsku iz Pohang Stilersa!

Južnokorejski klub će imati i 10 odsto od dalje prodaje igrača, a Partizan će milionsko obeštećenje platiti u četiri rate, dok će sam igrač potpisati ugovor na četiri i po godine.

Jung-jun Goh je 22-godišnjak koji igra na poziciji ofanzivnog veziste, ali se dobro snalazi i po krilima. Prvenstveno desnom, ali kako je levonog može da odigra i po levoj strani.

Inače je reprezentativac Južne Koreje i Partizan ga je dugo "lovio". Problem je bio što je Pohang tražio 2.500.000 evra na ime obeštećenja što je bio preveliki novac za crno-bele.

Posredstvom Dejana Damjanovića koji je karijeru gradio na Dalekom istoku i menadžerima koje je spojio sa Partizanom, postignut je dogovor na najveće zadovoljstvo igrača koji je odavno želeo u Partizan.

Kako se može čuti, već naredne sedmice bi Jung-jun Goh trebalo da dođe na Kipar i stavi se na raspolaganje treneru Igoru Duljaju.

Njegovim dovođenjem bi Partizan trebalo da zatvori zimski prelazni rok, ali bi u slučaju odlazaka bio moguć i još neki dolazak u Humsku.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading