DRŽAVE ČASTE NAVIJAČE Pabovi će moći da rade do jedan iza ponoći ako Engleska ili Škotska uđu u polufinale EURO

15:48 | 08-05-2024

Fudbal 0

Pabovi u Britaniji će moći da produže radno vreme do 1 ujutro ako Engleska ili Škotska prođu u polufinale Evropskog prvenstva u fudbalu ovog leta u Nemačkoj, saopštila je britanska vlada

engleski pab
EPA-EFE/WILL OLIVER

Većina pabova u Britaniji se zatvara do 23 sata, ali ministri mogu da izdaju naredbu o povećanju radnog vremena da bi se obeležile prilike od "izuzetnog nacionalnog značaja". 

Ministar unutrašnjih poslova Džejms Kleverli rekao je da će ovaj potez ''omogućiti prijateljima, porodicama i zajednicama da se sastaju duže'' kako bi gledali kako njihova nacija pobeđuje, prenosi Skaj njuz.

Pravilo uključuje Englesku i Vels, dok će Škotska i Severna Irska nezavisno doneti odluku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDA OBRADOVALA NAJMLAĐE NAVIJAČE Besplatan ulaz za decu do 14 godina za utakmicu protiv TSC-a

Ovaj potez dolazi nakon konsultacija krajem prošle godine kako bi se pomoglo ugostiteljskoj industriji, koja je teško pogođena rastućim cenama energije i krizom troškova života.

Predlog o uvođenju ove promene naći će se danas pred parlamentom, kako bi se obezbedilo dovoljno vremena za raspravu i usvajanje pre početka turnira.

Vlada Velike Britanije je ranije odgodila zatvaranje pabova za kraljevska venčanja, kraljičin 90. rođendan 2016. godine, Svetsko prvenstvo 2014. i poslednje finale Eura 2021. godine.

Nemačka je domaćin Eura 2024, polufinale će se održati u utorak 9. jula i sredu 10. jula, a finale u nedelju 14. jula.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading