ULOG JE VELIKI Partizan se pojačao pred osminu finala, stigao igrač koji je oduševio protiv Zvezde

11:23 | 07-02-2024

Fudbal 0

Crno-belima stiže pomoć u vidu talentovanog "veznjaka".

Detalj sa večitog derbija u fudbalu
ATA Images

Juniorski tim Partizana je uspeo da prezimi na međunarodnoj sceni, tačnije, uspeo je da se domogne baraža koji vodi u osminu finala Lige šampiona za mlade. Prvi meč u ovoj fazi takmičenja će da odigra protiv Brage u Beogradu i on je zakazan za sredu od 15 časova.

VAZURA SVE OTKRIO U Humsku stigla neverovatna ponuda za Saldanju

Kako bi crno-beli bili još konkurentniji, odlučili su da se pojačaju iz seniorskog pogona i to sjajnim "veznjakom" Matejom Stjepanovićem, koji je odigrao odličan meč protiv Crvene zvezde pred odlazak na zimsku pauzu.

- Važno je da nam se Stjepanović priključio, kapiten ima ogroman značaj za prvi tim. Izabrali smo 14 igrača, imamo kvalitet, ali problem može da predstavlja što su četvorica (Roganović, Mirčetić, Petrović i Jovanović) bili na pripremama prvog tima i nemaju ritam treninga kao ostatak ekipe. Nisu imali ni previše minuta, za razliku od omladinaca Brage, koji su u prvenstvu igrali bez pauze. Bez obzira na sve, moramo da pokažemo sportsku drskost, što bi mogao da bude presudan faktor - pojasnio je Nenad Stojaković, trener omladinaca Partizana.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading