BOMBA U SRPSKOM FUDBALU Vratio se Milan Pavkov

20:11 | 16-02-2024

Fudbal 0

Niko ovo nije mogao da očekuje.

Milan Pavkov
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Završni dan prelaznog roka u Superligi dobio je svoju posebnu notu uz bombastičan transfer koji je realizovala ekipa Čukaričkog. Milan Pavkov, dobro poznato ime srpskom fudbalskom svetu, ponovo se vratio u domovinu i sa Brđanima je potpisao ugovor na godinu dana.

Visoki centarfor stigao je na Banovo brdo kao slobodan igrač, nakon što je okončao saradnju sa Al Fejhom, klubom članom kojeg je postao od leta 2022. godine.

ŠOK ZA PARTIZAN Crno-beli ostaju bez velikog talenta?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Transferom ovog iskusnog fudbalera, koji je već ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi, Radničkom iz Niša i Vojvodini, Čukarički je uspeo da reši pitanje napadačke linije u poslednjim trenucima zimskog prelaznog roka. Prethodno su se rastali sa Sandejem Adetundžijem, ostavljajući mladog Mihajla Cvetkovića kao jedinu opciju na poziciji devetke.

Pavkov je svojevremeno stekao internacionalno iskustvo tokom epizode u Saudijskoj Arabiji, gde je nastupao za Al Fejh. U periodu provedenom na Bliskom istoku, centarfor je zabeležio 30 utakmica uz postignuti gol.

Međutim, njegova efikasnost bila je znatno izraženija dok je branio boje srpskih klubova, naročito u Crvenoj zvezdi. Tamo je postao poznat po izuzetnoj igri.Pavkov je za Crvenu zvezdu odigrao 152 meča i postigao 59 golova.

Debi ovog iskusnog napadača na Banovom brdu mogao bi se desiti već sutra kada Čukarički dočekuje ekipu Železničara iz Pančeva. Navijači s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Pavkov uklopiti u novu sredinu i doprineti uspesima svog novog tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading