REALU PRESUDILO NJEGOVO DETE Kiks Madriđana, Đirona je ponovo živa u šampionskoj trci

16:04 | 18-02-2024

Fudbal 0

Teško da će Karlo Anćeloti posle ovakve partije biti zadovoljan...

Fudbal
AP Photo/Jose Breton

Često se u fudbalu dešava da igrači koji prodefiluju kroz klub, napuste ga na mala vrata, kasnije upravo presude matičnoj ekipi. Takav je slučaj bio danas sa Raulom de Tomasom.

Tokom godina je išao na razne pozajmice. Od Valjadolida preko Raja Valjekana (usput ga je kupila Benfika pa Espanjol) gde se danas skrasio.

Upravo je iskusni španski napadač realizovanim penalom u 27. minutu utakmice ranio nekadašnji klub i malo ga usporio u šampionskoj trci.

Poveo je Real golom Hoselua posle samo 180 sekundi igre. Gledao se VAR u toj situaciji zbog potencijalnog ofsajda kojeg nije ni bilo na kraju.

 

 

Ista situacija je bila i pre penala De Tomasa. Utvrđeno je da je Eduardo Kamavinga igrao rukom u kaznenom prostoru.

Imao je dve dobre prilike preko Fedea Valverdea i Tonija Krosa da stigne do pobede, ali je u obe situacije golman Stole Dimitrijevski odlično reagovao.

Generalno je slab utisak ostavio danas "kraljevski klub". Izvesno i usled teškog gostovanja sredinom nedelje u Ligi šampiona Lajpcigu.

Pa još i kada je Dani Karvahal dobio crveni karton pred kraj utakmice, jasno je bilo da će Raju Valjekanu ostati slađi bod.

Ono što nisu dobre vesti za Real je činjenica da je Đirona sada ponovo živa u šampionskoj trci...

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading