SKANDAL POTRESA HRVATSKI FUDBAL Žena gurnula sudiju, trener mu psovao majku

22:02 | 16-03-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Hajduka iz Splita poraženi su na svom terenu od Lokomotive iz Zagreba sa 2:1, ali sve će ostati u senci skandala koji se desio posle okršaja.

Zvezda - Lajpcig
AP Photo/Matthias Schrader

Splitski tim je sada je sebi zakomplikovao borbu za titulu, pošto im Rijeka beži četiri boda, a Dinamo može da ih zaobiđe ukoliko pobede u dva meča koja još nisu odigrali.

Sudiju je najpre izvređao pomoćni trener Hajduka nakon što je dobio crveni karton jer je nastavio da prigovara nakon opomene. Potom je sudija napadnut od strane nepoznate žene u svlačionici, prenose hrvatski mediji.

Delegat utakmice Ivan Jurina otkrio je šta se sve desilo.

- Ponašanje domaće klupe većim delom meča je bilo vrlo bučno, a kada je označen kraj prvog poluvremenu, Dragan Blatnjak, pomoćni trener Hajduka,, prilikom izlaska s tereba je zbog prigovora sudiji prvo opomenut, te odmah potom zbog prigovora dobio i crveni karton. Tada je počeo da ga vređa sa ‘P**** ti materina, videćeš u tunelu, j**** ti mater’. Isto tako, nakon ovog incidenta u tunelu je nepoznata žena gurnula glavnog sudiju u grudi, te mu otkinula sprej i bacila ga na pod – stoji u izveštaju ovog delegata - stoji u saopštenju delegata.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading