VAŽNA VEST IZ UEFA STIGLA NA "MARAKANU" Ako Zvezda osvoji Superligu, onda će je ovo baš mnogo zanimati

10:51 | 21-03-2024

Fudbal 0

Evrospka jesen bi već bila obezbeđena, ali...

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su pre nekoliko dana Radnički iz Kragujevca sa 5:0, iskoristili su dva uzastopna kiksa Partizana i sada pobegli na prilično velikih četiri poena prednosti.

Ukoliko sačuvaju prednost, crveno-beli će ponovo postati šampioni Srbije i osigurati još jednu, osmu uzastopnu evropsku jesen. Prvak naše države startovao bi kvalifkacije za Ligu šampiona od plej-of faze, pa bi eventualnom eliminacijom svakako imao obezbeđenu grupu Lige Evrope.

Ono što mnogo više zanima Zvezde jeste ko bi joj bili mogući rivali na poslednjoj prepreci pred novim plasmanom u Ligu šampiona. 

Ako stvari ostanu kao što su sada, odnosno ako trenutni lideri svojih šampionata zadrže ta mesta crveno-beli bi mogli da igraju protiv Jang Bojsa, Galatasaraja, Bode Glimta, Sparte iz Praga ili AEK-a.

Ono što je izvesno i što dodatno raduje "zvezdaše" jeste činjenica da će crveno-beli sigurno biti povlašćeni u kvalifikacijama i tako izbeći eventualne duele sa Dinamom iz Zagreba (ako osvoji titulu), Kopenhagenom, Makabijem iz Tel Aviva...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading