U ARSENALU ODUŠEVLJENI SRBINOM Čuveni Englez napravio sjajan potez i prekomandovao novog reprezentativca naše države

15:39 | 02-04-2024

Fudbal 0

Džek Vilšir, legenda kluba i sadašnji trener talentovanih omladinaca, napravio je sjajan potez priključivši 16-godišnjeg Zečevića starijoj generaciji i pred njim su sada “slatke muke” gde će morati da odluči da li će i dalje dati šansu mlađim generacijama ili će do kraja sezone igrati sa momcima od 18 godina.

FSS
FSS

 

 

 

Mladi novopečeni srpski reprezentativac Džon Luis Zečević blista u mlađim kategorijama Arsenala.

Tim povodom, poseban tekst o njegovim kvalitetima objavio je i sam klub iz Londona, koji ga svrstava među najvećim talentima kluba, od koga se mnogo očekuje.

Džek Vilšir, legenda kluba i sadašnji trener talentovanih omladinaca, napravio je sjajan potez priključivši 16-godišnjeg Zečevića starijoj generaciji i pred njim su sada “slatke muke” gde će morati da odluči da li će i dalje dati šansu mlađim generacijama ili će do kraja sezone igrati sa momcima od 18 godina.

Luis Zečević je položio prijemni ispit sa desetkom i nema sumnje da je pred njim velika budućnost, pa ko zna, možda već na leto bude prilključen pripremama prvog tima, što bi za njega predstavljalo svojevrsnu nagradu za dosadašnju sezonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading