ISPOVEST KOJA SE ČEKALA Da li su Srbija i Mile Svilar završili avanturu?

13:25 | 12-05-2024

Fudbal 0

Oglasio se otac golmana Rome i sve otkrio.

epa
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Odlučio je Mile Svilar da odbije poziv Srbije. Što se tiče selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija, ta tema je zatvorena. Međutim, da li bi mogli golman Rome i FSS da nastave avanturu?

Na ovu temu je progovorio otac čuvara mreže italijanskog giganta, Ratko Svilar. I sam bivši golman i neko ko je odlično upućen u ovu temu.

On je u ispovesti za Kurir, između redova, otkrio da je Mile Svilar bio nezadovoljan što nije ranije dobijao poziv sa Terazija.

- Ne bih da pričam o tome. I bolje je da ne govorim. Meni je drago da on u Romi dobro brani. To je njegov posao i njegova odluka. Meni kao ocu je bilo drago, kada je Mile prelomio i odlučio da brani za Srbiju. E, sad... Šta se desilo, desilo se. Znam da mi je govorio da zaslužuje da brani za Srbiju. Nikada nije bio protiv Srbije, nikada.

Ostavio je Rako Svilar odškrinuta vrata budućoj saradnji Svilara i Srbije uz poruku da je sve sada na igraču.

- Videćemo šta će biti sa Miletom i Srbijom u budućnosti. Sve je sada do njega. Ne mogu da kažem ništa konkretno... Razumite me. Bilo bi suvišno da komentarišem kakav je on golman i da li je potreban našoj reprezentaciji. Srbija ima dobre golmane. Kako bude, biće...

Mile Svilar EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
 

 

Otac momka rođenog u Antverpenu je otkrio da je on zadovoljan u Romi, baš kao i u klubu sa njegovim partijama.

- Ne volim da hvalim, niti da pričam o Miletu. Važno je da je dobio šansu i da dobro brani. Vi novinari ste ti koji treba da ocenjuju, vaša se ceni. Ja sam otac i kao takav mogu biti subjektivan. Evo, iskreno ću vam reći da mi je bilo drago videti ga da dobro brani. Moje je dete, moja krv. Pa, ko ne bi pohvalio svog sina - zaključio je Ratko Svilar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading